ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΡΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

Τη Δευτέρα 17/06/2024 και ώρα 7:30μμ στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου Καρλοβάσου και την Τετάρτη 19/06/2024 και ώρα 7:30μμ στο αύλειο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σάμου σας περιμένουμε για να σας παρουσιάσουμε τις δράσεις μας και τις εργασίες των σχολείων μας. Θα ακολουθήσει μπουφές με κέφι και μουσική. Σας περίμενουμε.

Περισσότερα

Συνάντηση του σχολείου Καρλοβάσου με το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ατόμων με αναπτυξιακή υστέρηση Π. Ε. Σάμου «Η Μέλισσα»

Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024, επισκέφτηκαν το σχολείο μας στο Καρλόβασι ο κ. Γιάννης Σκούτας, πρόεδρος του Συλλόγου Μέλισσα και η διευθύντρια των δομών της Μέλισσας κ. Κατερίνα Βερβελάκη. Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ατόμων με αναπτυξιακή υστέρηση Π. Ε, Σάμου «Η Μέλισσα» στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες και…

Περισσότερα

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

    Την Παρασκευή 26/1 στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο  Καρλόβασι  οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι έκοψαν την πίτα για το καλό της χρονιάς. Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν  φίλοι και συνεργάτες του  σχολείου μας  και  χαρήκαμε όλοι μαζί τα υπέροχα εδέσματα που είχαν φτιάξει οι εκπαιδευόμενοι μας. Επίσης πραγματοποιήθηκε  η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς…

Περισσότερα

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΒΑΘΕΩΣ

  Την Πέμπτη 25/1 στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο  Βαθύ οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι έκοψαν την πίτα για το καλό της χρονιάς. Το φλουρί έπεσε στην εκπαιδευόμενη μας Μαρία Παπανικολάου που κέρδισε και το δώρο (έναν σκληρό εξωτερικό δίσκο). Ακολούθησε μπουφές με εδέσματα που είχαμε φτιάξει όλοι μαζί με πολύ κέφι και χορό.

Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ γεωπόνο κ. Οδυσσέα Φερεντίνο

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Καρλόβασι επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024, ο γεωπόνος κ. Οδυσσέας Φερεντίνος, Υπεύθυνος του Γραφείου Υδάτων Σάμου, της αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Ο κ. Φερεντίνος μας εντυπωσίασε με την παρουσίαση που μας έκανε με θέμα το νερό που πίνουμε, για την ποιότητα του και όσα άλλα ζητήματα προκύπτουν γύρω από τη…

Περισσότερα

προβολή της ταινίας “First grader” στο σδε Καρλοβάσου

Την Δευτέρα 15/1 στο ΣΔΕ Καρλοβάσου προβλήθηκε η ταινία “First grader”  με θέμα την  θέληση ενός 84 ετών να μάθει ανάγνωση και γραφή παρακολουθώντας μαθήματα σε σχολείο στην Κένυα. Μετά το πέρας της ταινίας ακολούθησε συζήτηση με τους εκπαιδευόμενους και τους καθηγητές.

Περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σάμου σας εύχεται Καλές Γιορτές, Χαρούμενα Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το νέο έτος. Την τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν την ταινία   “Το ταγκό των Χριστουγέννων” και αντάλλαξαν ευχές.  

Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου του Καρλοβάσου

Την Κυριακή 10/12 στο σχολείο μας στο Καρλόβασι πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Πολύς κόσμος επισκέφθηκε το παζάρι μας και ενίσχυσε τους εκπαιδευόμενους μας αγοράζοντας τις κατασκευές, τα χειροποίητα εδέσματα  αλλά και λαχνούς της λαχειοφόρου κλήρωσης. Σκοπός του παζαριού ήταν να γνωρίσει η τοπική κοινωνία το σχολείο μας αλλά και να μαζευτούν χρήματα για την εκδρομή…

Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο σχολείο μας στο Βαθύ

Την Παρασκευή 8/12 οι εκπαιδευόμενοι μαζί με τα παιδιά τους στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Ακολούθησε γλέντι με εδέματα, πολύ κέφι και χορό. Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές.

Περισσότερα